O společnosti GEMINI

Kořeny společnosti Gemini sahají až do roku 1974, kdy tato firma svým sortimentem a inovacemi reagovala na prvopočátky DJ scény.  Od svých počátků až do současnosti se firma zabývá výrobou a inovací zvukových systémů a DJ vybavením. V současnosti se jedná o cenově velmi dostupné produkty, které svým výkonem a kvalitou provedení rozhodně nezklamou.

Uplatnění a nabídka výrobků je široká – od běžné komerčně používané audio techniky, určené ke kvalitnímu poslechu a reprodukci vaší oblíbené hudby, přes profesionální ozvučení až po profesionální DJ mixážní pulty a kontrolery.

V naší nabídce naleznete aktivní reproboxy, mixážní pulty, DJ pulty, kontrolery, přehrávače, gramofony, studiová a DJ sluchátka, mikrofony.

Všechny produkty od GEMINI naleznete ZDE 

Reproboxy:

Pokud hledáte reprobox s technologií Bluetooth máme pro vás univerzální reproboxy s profesionálním zvukem řady AS-BT. Reproboxy se liší velikostí reproduktorů a výkonem. Jde o reprobox s 10" reproduktorem GEMINI AS-2110BT, 12" reproduktorem GEMINI AS-2112BT a 15" reproduktorem Gemini AS-2115BT. 15" verzi lze zakoupit také ve výhodné sadě se stojanem a mikrofonem – Gemini AS-2115BTPK.

Gemini AS-2115BT - Aktivní reprobox

Standardizované stojany na reproboxy máme rovněž v nabídce po jednom kusu - ST-04 , nebo výhodnou sadu dvou kusů s obalem GEMINI ST-PACK.

Řada reproboxů AS-TOGO disponuje také Bluetooth technologií a díky integrované baterii, výsuvné rukojeti a praktickým kolečkům se jedná o velmi mobilní reprobox. Vybrat si můžete z 10" AS-10TOGO a 12" AS-12TOGO reproboxu.  

Gemini AS-12TOGO - Aktivní reprobox 12"

Pokud se obejdete bez technologie Bluetooth, podívejte se na řadu klasických reproboxů ve třech verzích: AS-2110P, AS-2112P, AS-2115P.

Gemini AS-2115P - Aktivní reprobox 15"

Všechny reproboxy od GEMINI naleznete ZDE 

Mixážní pulty:

GEMINI GEM-12USB je pro vaše reproboxy cenově velmi dostupný a kvalitní mixážní pult, stejně tak jako GEM-08USB a malý pultík GEM-05USB.

GEMINI GEM-12USB - 12kanálový mixážní pult

DJ vybavení

Pro DJ máme v nabídce např. populární DJ mixážní pult a MIDI kontroler GEMINI PMX-20 nebo vysoce profesionální čtyřkanálový pult se dvěma jogy GEMINI SDJ-4000.

Nechybí zde ani profesionální DJ přehrávače GEMINI MDJ-600 a GEMINI MDJ-900.

GEMINI PMX-20 - Digitální DJ mixážní pult a MIDI kontrolerGEMINI SDJ-4000 - 4kanálový DJ mixážní pult se dvěma jogy            

GEMINI MDJ-900 - Profesionální USB přehrávač pro DJ

Další DJ vybavení od GEMINI naleznete ZDE

 

Gramofony:

Gramofony se díky svému věrohodnému a charakteristickému zvuku už nějakou dobu opět vracejí na scénu. Společnost Gemini se do gramofonového boomu připojila s řadou TT-900, která disponuje technologií Bluetooth ve třech barevných provedeních – White, Red a Black.

Na opravdové audiofily nebo profi DJ čeká gramofon s přímým pohonem TT-4000.

Gemini TT-900 RED - Gramofon s reproduktory a Bluetooth    GEMINI-TT-4000 - Gramofon s přímým pohonem

Gramofony od GEMINI naleznete ZDE 

Další produkty od GEMINI naleznete ZDE