Výroba analogové mixážní konsole ASP8024 je pro tuto značku ikonická. Stejné mikrofonní předzesilovače, pro jejichž zvuk jsou konzole Audient tak populární, ale najdete i v kompaktních zvukových kartách. Ty nachází plné profesionální řešení pro domácí a menší studia. Vysoce výkonné rozhraní A / D a D / A s komplexním monitorovacím systémem se dostalo do prodeje v roce 2013. Např. model iD22 využívá předzesilovače třídy A této velkoformátové nahrávací konzoly. ID22 zůstává vlajkovou lodí řady audio rozhraní iD společnosti Audient. U nás jej najdete v prodeji pod odkazem níže:

Audient iD22 - https://www.all4sound.cz/p/audient-id22-usb-zvukova-karta-1

Podíváme se na to, proč se design mikrofonního předzesilovače Audient stal tak populárním mezi tolika profesionály i fandy. V celé produktové řadě je použit stejný design předzesilovače Audient Console třídy A. Ať už jste ve studiu s konzolí Audient nebo na cestách s iD4, vždy máte zaručený stejný renomovaný zvuk Audient. V jednom z experimentů byl zaznamenán zvuk pomocí každého z produktů Audient. Je tak umožněno slyšet konzistentní kvalitu, na které bylo tvrdě pracováno, aby bylo dosaženo nejmenšího zvukového rozhraní iD4 až po konzoli ASP8024 Heritage Edition. Slyšíte rozdíl?

Díky svému čistému a transparentnímu zvuku, je mikrofon Audient často považován za jeden z nejuniverzálnějších mikrofonů, které jsou k dispozici. To z něj dělá mikrofonní předzesilovač pro tisíce profesionálů, špičkových studií i domácího nahrávání.

Audient mic pre, navržený Davidem Deardenem (z DDA & Advision Studios) v roce 1997, je diskrétní vysoce kvalitní design operačního zesilovače, který poskytuje nízký šum, nízké zkreslení a vysoké potlačení běžného režimu na všech úrovních gainů. Úspěšný mikrofonní předzesilovač nemusí jen zesilovat signál nízké úrovně na něco, co je použitelnější. Musí být také chráněn před vnějšími útoky, jako je statické, fantomové napájení a vysokofrekvenční rušení (RFI).