Po velkém úspěchu a obrovském zajmu o pouzdra, kufry a obaly od Gator Cases a jejich mladší dcery Gator Frameworks jsme se rozhodli rozšířit nabízený sortiment o nové skupiny: 

 

  • Brašny pro iMac - mobilita dnes nemusí byt určená pouze pro notebooky. Teď můžete vzít s sebou i svůj stolní počítač do nahrávacího studia, fotografického ateliéru, nebo na schůzku s freelancerem. Gator G-CPR-IM je perfektní volba pro profesionály, kteří nechtějí přesedat ze své pracovní stanice na mobilnější zařízení
  • Bicí - všechny bubeníky určitě potěší batoh na činely GP CYMBAK, díky kterému nemusíte nosit činely v tašce, ale můžete je nosit na zádech jako klasicky batoh. Další novinkou jsou dvě tašky GP-EKIT pro přenášení elektronických bicích.
  • Ozvučení - Gator Cases nemysli pouze na hudební nástroje, ale připravili řádu produktů také pro zvukaře. Kromě tašky na reproduktory můžete v nabídce najít pohodlná pouzdra a kufry pro mikrofony a ostatní příslušenství
  • Samozřejmě jsme nezapomněli ani na kytaristy a baskytaristy. Naší řadu pouzder a kufrů jsme rozšířili o perfektně promyšlená pouzdra série GT a GPX. Kytaristům, kteří mají rádi krásné tvary kytar typu "V", nebo explorer nabízíme tvrdý kufr Gator GWE Extreme.