Jednou z očekávaných novinek je určitě nová verze software Komplete – tentokrát je to už 12. verze. Komplete je neuvěřitelně výkonná sada virtuálních nástrojů a efektů, které jsou must-have pro všechny hudební producenty. Samozřejmě – jak je už zvykem – můžeme vybírat z několika balíčků ve velíce zajímavých cenách nebo koupit upgrade, pokud už vlastníme nižší verzi.

Velkým překvapením je nová řada MIDI kontrolérů série Komplete Kontrol A. Je to nová řada ve velice zajímavé ceně – perfektní volba pro začínající s hudební produkcí, kteří nechtějí ihned vrážet větší balík peněz. Kompletní sada obsahující kontrolér, software a řadů nástrojů a efektů začínající na 3500 Kč, nám určitě přinese mnoho kandidátů na budoucího Timbalanda.

Další novinkou je vlajková klaviatura Komplete Kontrol S88 MK2, která doplňuje modely S49 a S61.

Řadu Machine rozšiřuje nový Maschine Mikro MK3, který se stal bestsellerem ještě před oficiální premiérou. Maschine Mikro je perfektním úvodem do světa hudební produkce s využitím DAW.

Poslední, ale určitě velice důležité novinky, jsou dva DJ kontroléry Traktor Kontrol S2 a S4 ve verzi MK3. Tyto dva modely, to je veliká výzva pro ostatní konkurenty; dle našeho názoru se  tyto produkty velice rychle můžou stát novým klubovým standardem. Zvláště pozoruhodný je Traktor Kontrol S4 MK3 s motorizovanými jog wheels.