Hrdě zavádíme značku, která jde s dobou, a která myslí opravdu na všechny a na všechno. To dokládá více jak 25 let zkušeností na trhu, neustálý růst a ohlasy těch největších jmen z oboru. Carl Cox, Tiësto, Calvin Harris, Roger Sanchez, DJ Sneak a mnoho dalších mluví o této značce, jako o jedné z nejlepších v DJ a klubovém prostředí.

V naší nabídce najdete profesionální vybavení, po kterém touží ne jeden klub. Mixážní pulty, DJ přehrávače a kontroléry, efektové jednotky a samplery, studiové monitory, sluchátka a další studiové a DJ doplňky a příslušenství.

Mezi oblíbenými produkty v moderní době vítězí DJ MIDI kontroléry, které nacházejí zájem ve velice širokém fanouškovském spektru. Zákazníci rádi sáhnou buď to po čtyřkanálovém DDJ-1000, anebo po cenově dostupnějším dvoukanálovém DDJ-WeGo4.

Nejnovějším z řad mixážních pultů Pioneer DJ je DJM-V10. Ten nabízí až 6 kanálů. DJ, který upřednostňuje rychlé a energické mixy, musí tento mix milovat! Standardem všech velkých a proslulých klubů je ale řada Nexus2, a to především DJM-900NXS2. Ruku v ruce, resp. na DJ stole leží přehrávače CDJ-2000NXS2, které tvoří ideální prostředí pro DJs.

Ve studiu, či při poslechu doma, pak využijete aktivní monitory, např. S-DJ60X, anebo sluchátka HDJ-X10.