Blíží se Vánoce a s nimi opět nekonečná otázka čím potěšit své blízké. Pokud máš to štěstí a máš ve svém okolí nějakého hudebníka, první bod máš z krku. Okruh se zúžil a teď už jen nenápadně přijít na to, co by si tvůj blízký muzikant přál a co by jej posunulo na jeho hudební cestě dopředu.

Pokud si nejsi jistý s výběrem, může se stát šlápneš vedle a pod vánočním stromečkem zjistíš, že tvůj blízký potřebuje zkrátka něco jiného. Nemusíš se však bát! V takovém případě budeš mít dostatek času zboží vrátit a pořídit to správné prostřednictvím poukazu v ceně objednávky. Jedná se o objednávky zakoupené od 15.10. 2023, které můžeš vrátit do 15.1. 2024.

Podmínky pro vrácení zboží v prodloužené vánoční době:

  • Tato prodloužená vánoční doba pro vrácení zboží se vztahuje na objednávky zakoupené od 15.10. 2023
  • Zboží v prodloužené vánoční době lze vrátit do 15.1. 2024
  • Zboží je nutno zaslat v originální krabici bez známek používání.
  • Pokud je zboží vráceno v prodloužené vánoční době, tedy po delší době, než je standardní 30 denní lhůta pro vrácení zboží, nebudou vráceny peníze, ale vrácení proběhne formou poukazu v hodnotě původní objednávky, který lze uplatnit na veškeré zboží v našem E-shopu.

Nevíš si s výběrem vůbec rady?

Pokud se v hudebninách ani trochu nevyznáš a chceš mít jistotu, že nešlápneš vedle, nejlépe uděláš, když svého blízkého obdaruješ poukazem, který lze uplatnit na veškeré zboží v našem E-shopu. Nemusíš nic řešit a tvůj blízký si vybere to, co potřebuje. Najdeš u nás poukazy v hodnotě 500, 1000, 2000, 5000 kč, které lze kombinovat mezi sebou. Všechny dárkové poukazy najdeš ZDE.