Německá společnost zaměstnává v Heilbronnu a dalších místech přes 400 svých zaměstnanců a je známa v první řadě svou kvalitou zvuku, precizností, důrazem na detail a ruční výrobou. O této prvotřídní kvalitě mluví např. Antony King z dobře známých Depeche Mode. Další známí hudebníci, kteří používají vybavení Beyerdynamic jsou např. Lacuna Coil, Tarja Turunen, Pearchbox, Tony Levin, Wolfgang Haffner a mnoho dalších.

V našem sortimentu značky Beyerdynamic najdete celkem zhruba 50 produktů, z čehož nejméně polovinu tvoří profesionální sluchátka tohoto německého výrobce. Dále nabízíme sluchátkové zesilovače, mikrofony, bluetooth reproduktory a příslušenství, jako náhradní díly ke sluchátkám, kabely, pouzdra apod. 

Jak je již zmíněno výše, v nabídce klademe důraz na široký výběr studiových sluchátek. Pohybují se v cenách ve velmi širokém rozmezí - od špuntových sluchátek za zhruba 690 Kč až po exkluzivní bezdrátové za cenu necelých 29 tisíc Kč.

Nejprodávanějšími sluchátkami u nás jsou Beyerdynamic DT 770 PRO / 80 Ohm. Dle našeho názoru v poměru ceny a výkonu v nabídce studiových sluchátek nenaleznete lepší variantu v této nižší cenové kategorii. 

Našim doporučením ale zůstavají sluchátka Beyerdynamic DT 1990PRO / 250 Ohm , která díky technologii TESLA a své konstrukci, nabízí na trhu sluchátka s jedním z nejlepších frekvenčních rozsahů a zároveň dlouhou životnost.