Legenda firmy VOX sahá do roku 1957, kdy kytarista a projektant zesilovačů Dick Denney spolu s firmou JMI vytvořili první zesilovač AC15. Zesilovač se velice rychle stal populárním mezi nejlepšími kytaristy v Londýně včetně Vickiho Flicka, který jej používal při nahrávání hudebního motivu filmu James Bond.

V šedesátých letech, kdy byl populární Rock´n´Roll se ukázalo, že kytaristé potřebují vyšší výkon. Na základech AC15 byl vytvořen silnější AC30/4, který se stal nejžádanějším zesilovačem v celé Británii. V roce 1962 si dva mladíci z Liveropoolu koupili zesilovače firmy VOX a s jejich pomocí nahráli písničku „Love Me Do“, čímž navždy změnili pop. Díky úspěchu kapely The Beatles se zesilovače VOX staly nejžádanější a nejpopulárnější na celém světe.

Dnešní klasický zvuk zesilovačů VOX je stále žádaný mladými muzikanty, kteří se inspirovali svými vzory. Firma se stále rozvijí a nabízí nejnovější modelingové technologie zvuku spolu s lampovým zněním šedesátých let.

Také nám v All4sound buší srdce při zvuku zesilovače VOX a proto jsme se rozhodli jej přidat do naší nabídky. Prohlédněte si nabídku produktů VOX, kterou budeme neustále rozšiřovat o nové produkty. Kompletní seznam produktů VOX najdeš v záložce označené VOX.