Značka Comica nabízí široký výběr řešení pro kamery, GoPro, smartphony a je uznávanou po celé Evropě. V české a slovenské distribuci je ale velmi krátce. Mezi nejznámější produkty patří bezdrátové mikroporty a co se týče cenové politiky, tak je z pohledu koncového uživatele velmi příznivá zejména v segmentu směrových mikrofonů.

Kdo rád natáčí video, či audio záznamy, vlastní svůj kanál třeba na Youtube, vysílá podcasty, anebo třeba hodně cestuje po světě a hledá řešení pro svůj hlasový záznam a nerad by do zmiňovaného vybavení z počátku vkládal velké množství peněz, tak je volba této značky tou pravou.

Z bezdrátových mikrofonů doporučujeme Comica BoomX-D D2, který je ideální na rozhovory, výuková i fitness videa. Najdete zde sada pro dva mluvící a výdrž baterie až 5 hodin.

Řešením pro smartphony a kamery může být mikrofon Comica CVM-V30PRO. Cenově je velmi dostupný, je kompaktní a také stabilní.

Do studiového prostředí Vám bude nápomocen kondenzátorový Comica STM01. Nizká hladina frekvenční odezvy a robustní konstrukce zaručí požadovanou kvalitu.

A spokojení budou i reportéři a moderátoři. Comica HRM-C je pro danou činnost volbou v poměru ceny a výkonu.