Technologie INFINIUM

Bugera je německá značka, která je součástí koncernu Music Tribe, který pod svými křídly skýtá další legendární značky, z nichž stojí, zato zmínit TC ElectronicTC Helicon a Behringer, jež jsou taktéž součástí našeho portfolila. Bugera nabízí vynikající celolampové kytarové zesilovače a kombabaskytarové zesilovače a kombakytarové a baskytarové reproboxy a ručně vybírané kvalitní elektronky. Na poli lampových zesilovačů se Bugera může pochlubit inovativní technologií INFINIUM, která výrazně (až 20x) prodlužuje životnost elektronek.

Tento revoluční obvod automaticky a nepřetržitě monitoruje výkon každé výstupní elektronky a stará se o rovnoměrně rozložené zatížení. INFINIUM také automaticky upravuje úrovně proudu, aby vaše lampy zněly jako nové – i když napětí střídavého proudu klesne pod minimální hodnoty.

Díky další technologii Auto-Bias elektronky jednoduše vyměníte, aniž byste zesilovač museli odvážet do servisu.

Otázky kdy vyměnit lampy jsou mnohdy sporné, a proto každá elektronka zesilovačů řady INFINIUM disponuje LED indikátorem, který vás upozorní, na blížící se konec životnosti lampy. Díky tomuto mechanismu nemusíte vyměňovat všechny lampy najednou, ale máte možnost vyměnit pouze lampy, které dosloužily.  

Všechny produkty Bugera naleznete ZDE

Celolampové kytarové zesilovače, komba a reproboxy

Zesilovače od Bugery vycházejí ze zvuků a obvodů, které znáte z legendárních zesilovačů, které psaly dějiny. Pokud toužíte po zvuku známých lampových zesilovačů za velmi přívětivé ceny, jste na správném místě. U produktů od Bugery v žádném případě nelze hovořit o nekvalitních komponentech, které jsou sešroubovány do nekvalitní krabice, jejíž zvuk by tomu odpovídal. Bugera je jedna z mála firem, která si v podstatě všechny komponenty vyrábí sama – od přepravních obalů přes cívky, až po vlastní ovládací prvky. Mnohé zesilovače jsou navíc vyráběny ručně nebo se alespoň z části jedná o ruční výrobu, která podléhá nadstandardním kontrolám kvality. Všechny komponenty jsou důkladně testovány včetně nejcitlivějších prvků, díky čemuž je dosaženo kýženého vintage zvuku v odolném a robustním zesilovači. A že je opravdu z čeho vybírat! Od klasických vintage zvuků až po moderní hi-gainové zesilovače. Zesilovače od Bugery vycházejí ze slavných zesilovačů, za které byste utratili mnohem větší sumy. Součástí většiny zesilovačů je také robustní footswitch. 

Všechny kytarové zesilovače, komba a reproboxy ZDE.

Hledáte-li klasický Britský zvuk à la Marshall Plexi - tzv. čtyřdíru, sáhněte po zesilovači Bugera 1960 INFINIUM a budete překvapeni, že za vámi stojí poměrně levný zesilovač, a ne jeho předloha.

Bugera 1960 INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Mezi zesilovači jsou také velmi populární komba a zesilovače řady V – Od malého kombíčka Bugera V5 INFINIUM až po silnější sourozence V22 INFINIUM a V55 INFINIUM. Zesilovače řady V – V22HD INFINIUM a V55HD INFINIUM. K zesilovači patří kvalitní reprobox, jako například Bugera 212TS s reproduktory od britské společnosti Turbosound.

Bugera V5 INFINIUM - Celolampové kytarové kombo  Bugera V22 INFINIUM - Kytarové celolampové komboBugera V55 INFINIUM - kytarové celolampové kombo

Bugera V22HD INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovačBugera V55HD INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Bugera 212TS - Kytarový reprobox

Ze zesilovačů, které produkují větší zkreslení stojí za to zmínit zesilovač Bugera 1990 INFINIUM, jehož zvuk je inspirován tzv. devítikilem od Marshallu. Pro ještě tvrdší žánry máme v nabídce zesilovač Bugera 6262 INFINIUM, jehož podobnost s číselným označením a designem směrem k Peavey 6505 není náhodná. A když už jsme u metalové muziky, nesmíme opomenout tříkanálový moderní zesilovač Bugera 333XL INFINIUM, za který by se nestyděl ani Joe Satriani se svým signature modelem PEAVEY JSX.

Bugera 1990 INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Bugera 333XL INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Kytarové zesilovače, komba a reproboxy Bugera ZDE

Jak již bylo zmíněno, Bugera má také své Elektronky, které jsou u nás k dostání. Jde o prémiové, ručně vybírané elektronky všech typů, které znáte.

Všechny Elektronky Bugera ZDE 

Baskytarové zesilovače a komba 

V neposlední řadě máme v nabídce také zesilovače, komba a reproboxy pro basáky. Zesilovač Bugera BV1001M vás ohromí výkonem 2000W a tranzistory typu MOSFET, které emulují zvuk lampového zesilovače. Pokud chcete mít v zesilovači fyzické lampy, podívejte se na hybrid Bugera BV1001T.

Bugera BV1001M - Baskytarový zesilovačBugera BV1001T - Baskytarový hybridní zesilovač

Baskytarové zesilovače a komba ZDE

Reproboxy Bugera ZDE

V nabídce máme také obaly, výkonové brzdy a footswitche a další příslušenství.